Istinski zaljubljenici u prirodu

Posvetili smo se proučavanju prirode i njenog neizmjernog bogatstva, a ovo je kratka priča o nama.

Dugogodišnje iskustvo u radu s ljekovitim biljem, godine učenja i stručno školovanje, iznjedrilo je niz ljekovitih pripravaka izrađenih našim rukama. Danas u ponudi imamo dva pripravka; sirup od borovih iglica (mladi izdanci jele i smreke) i sirup od trputca.

Sirupe radimo od svježeg bilja ubranog daleko od naseljenih mjesta, poljoprivrednih površina i prometnica. Period pravodobnog branja je zahtjevan i ograničen na dva do tri tjedna u godini.

Zdravlje i kvaliteta naših proizvoda su nam najbitniji. Zbog toga toliko pažnje pridajemo svakom koraku u procesu proizvodnje. Mladi svježi trputac i izdanke jele i smreke beremo u fazi kad imaju najviše djelatnih tvari, vitamina i minerala i to je jedan od razloga zašto su naši sirupi toliko kvalitetni.

Uz brigu o kvalitetu naših proizvoda također smo aktivno uključeni u očuvanje okoliša i prirode. Zdrava priroda je jedini jamac da ćemo sutra i mi biti zdravi i da ćemo uživati u njenim plodovima, jer bogatstvo prirode je neizmjerno.

Ipak istaknuo bih da cijeli naš rad ne bi imao smisla bez vas. Ono što nas posebno nosi su pozitivna iskustva vas korisnika, svaka lijepa riječ o nama i našim proizvodima i svaka pohvala, poticaj su nam da budemo još bolji i da nastavimo ovim putem.

“Čovjek je istodobno opterećen i blagoslovljen
velikom odgovornošću slobodne volje – slobodom izbora.
Naša je budućnost u velikoj mjeri određena našim današnjim izborima.
Na okolnosti ne možemo uvijek utjecati,
ali možemo izabrati i izabiremo
svoj odgovor na ono što se dogodi.
Preuzevši svoje pravo izbora,
stječemo hrabrost nesputano živjeti u ovom svijetu.”

Dan Millman

Galerija

Medvedgrad-Zagreb.jpg
Arena-Pula.jpg
Dvorac-Trakoscan
Stari-grad-Zadar.jpg
Opatija.jpg