Categories: Sirupi

by ITPodrska

Share

Categories: Sirupi

by ITPodrska

Share

Sigurno rješenje za kašalj i otežano disanje

Sirupi od borovih iglica

Vaši saveznici u borbi protiv kašlja, slabog imuniteta i bronhitisa

Sirup od trputca

Sirup od trputca najbolje je koristiti kod suhog kašlja, stvaranja sekreta u bronhijima i bronhijanog katara jer sprječava upale, ublažava kašalj i tegobe dišnih puteva, djeluje antibakterijski i pomaže izlučivanju prekomjerne sluzi koja otežava disanje.
Kao i svi naši proizvodi, sirup od trputca je napravljen od bilja ubranog u zdravom i nezagađenom okolišu, daleko od prometnica i zagađivača. Stoga ga s pravom nazivamo 100% zdravim i prirodnim pripravkom.

Trputac je prirodni antibiotik

Trputac ima toliko jaka antibakterijska svojstva da mu nije potreban nikakav konzervans za očuvanje jer se ne kvari.
Trputac sadrži antimikrobne spojeve koji su učinkoviti u borbi protiv stafilokoka, streptokoka i klostridije, bakterije odgovorne za kožne infekcije, gnojne angine i tetanus.
Najdjelotvorniji od njih je iridoidni glikozid aukubin, koji je pokazao značajnu aktivnost u suzbijanju gram–pozitivnih bakterija, posebice stafilokoka aureusa.

Preporučeni način primjene:
Djeca od 1-5 godina:
1 čajna žličica 3 x dnevno
Djeca od 5 godina i odrasli:
1 jušna žlica 3 x dnevno
Sirup od trputca se uzima izravno u usta, bez tekućine ili hrane. Nakon uzimanja nemojte ništa piti ni jesti 15 minuta da se djelotvorne tvari iz sirupa ne bi uklonile sa sluznice grla i usta.
Sirup od trputca nije lijek i nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.
Sastav: šećer, trputac, voda.

Zašto je dobro u svome domu imati sirup od borovih iglica?

Sirup od borovih iglica vrlo učinkovito pomaže kod bronhitisa, prehlade, oslabljenog imuniteta i tegoba dišnih puteva.

Sirup od borovih iglica

Sirup od borovih iglica povoljno djeluje na respiratorne organe i koristi se kod respiratornih infekcija, kroničnog kašlja (kod produktivnog kašlja), bronhitisa i upale pluća te u liječenju astme. Napravljen je od mladih izdanaka bora, jele i smreke. Vrlo je učinkovit kod prehlada, oslabljenog imuniteta, bronhitisa i otežanog disanja.

Učinkovit pripravak u slučaju prehlade i kašlja

Djeci je poželjno svakodnevno davati dvije – tri žličice sirupa od borovih iglica i imunitet će ojačati, a u većini slučajeva sirup će “otjerati” prehladu.
Sirup ne ulijevajte u vrući čaj jer će većina ljekovitih eteričnih ulja izgubiti svojstva.
Sirup od borovih iglica posebno je hvaljen pripravak. Oni koji su ga koristili kažu da su već poslije dva – tri dana osjetili njegovo ljekovito djelovanje.

Preporučeni način primjene:
Djeca od 1-5 godina:
1 čajna žličica 3 x dnevno
Djeca od 5 godina i odrasli:
1 jušna žlica 3 x dnevno
Sirup se uzima izravno u usta, bez tekućine ili hrane. Nakon uzimanja nemojte ništa piti ni jesti 15 minuta da se djelotvorne tvari iz sirupa ne bi uklonile sa sluznice grla i usta.
Sirup od borovih iglica nije lijek i nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.
Sastav: šećer, izdanci borovih iglica, voda.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
  • Sirupi od borovih iglica i trputca pomažu kod kašlja Sirupi od borovih iglica i trputca – Sigurno rješenje kod kašlja i otežanog disanja Sirup od trputca pomaže kod suhog pomaže kod suhog kašlja Sirup od trputca je najbolje upotrebljavati kod suhog kašlja, kod stvaranja sekreta u bronhijima i kod bronhijanog katara, jer spriječava upale, ublažava […]

    Continue reading
  • Sigurno rješenje za kašalj i otežano disanje Sirupi od borovih iglica Vaši saveznici u borbi protiv kašlja, slabog imuniteta i bronhitisa Sirup od trputca Sirup od trputca najbolje je koristiti kod suhog kašlja, stvaranja sekreta u bronhijima i bronhijanog katara jer sprječava upale, ublažava kašalj i tegobe dišnih puteva, djeluje antibakterijski i pomaže izlučivanju prekomjerne […]

    Continue reading